VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

           

Wijnklimaatkasten
Ben jij een levensgenieter die op zijn tijd een fles wijn ontkurkt? Om een bijzondere gebeurtenis te vieren of om gewoon na een lange dag te genieten van de diepe smaken. De temperatuur van de wijn is van invloed op de smaakbeleving. Wil je de kwaliteit van de wijn en de smaken optimaal houden, bewaar de wijnflessen dan in een wijnklimaatkast.

Ontdek op deze pagina waarom een wijnklimaatkast van toegevoegde waarde is in de keuken van iedere wijnliefhebber. En ervaar hoe de juiste temperatuur van de wijn zorgt voor een intense en aangename smaakbeleving.
 

De leef keuken compleet inrichten

De keuken is het hart van jouw woning. De plek waar je de dag begint met een gezamenlijk ontbijt, waar de kinderen vertellen over hun belevenissen op school en waar je vrienden uitnodigt voor een ongedwongen borrelavond. Je hebt er dan ook alles aan gedaan om het hele gezin een thuisgevoel te geven in de grote woonkeuken waar een liefdevolle sfeer hangt.
Als liefhebber van goede wijnen zul je erg gebaat zijn bij een wijnklimaatkast die je keuken compleet maakt. We hebben prachtige standaard en inbouwmodellen die onderdeel worden van de rest van de keuken. De glazen deur wordt omlijst door een strakke zwarte ombouw, waardoor je je wijnen op een indrukwekkende manier etaleert.
 

Over de wijnklimaatkast

De wijnklimaatkast is niet alleen een sfeervolle toevoeging aan je keuken. De kast heeft vooral een heel praktische functie. Aan het eind van een lange dag gaat er immers niks boven een lekkere glas wijn. En die heb je het liefst op de juiste temperatuur om de intense smaakbeleving optimaal te ervaren.
Leg je je wijnflessen in een wijnklimaatkast, dan zal je merken hoe smaakvol de wijn is. Met ruimte voor meer dan 40 flessen serveer je iedere wijn altijd op de gewenste temperatuur die eenvoudig is in te stellen met een LCD temperatuurdisplay. Bovendien wil je de rode wijn op een andere temperatuur bewaren dan de witte wijn. Dat kan in één wijnklimaatkast die beschikt over twee aparte zones waar je de temperaturen afzonderlijk van elkaar instelt. 

 
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 06 38 44 06 43